Bemutatkozás

A zenekar
története


Repertoár

Céges
rendezvény


Esküvői
rendezvény


Rendezvény
hangosítás


Fotók

Referencia

MP3 Demo

KapcsolatKészítette: ObligaNet Kft.
 Szeretettel köszöntöm Önöket a Holiday Star gálazenekar nevében!
Engedjék meg, hogy néhány mondatban röviden bemutassam zenekarunkat.

A Holiday Star tizenöt éve jött létre. A zenekar tagjainak kiválasztásánál irányadó szempont a zenei tehetség mellett az énektudás, valamint az előadói képesség volt.

Ezeknek az adottságoknak sikeres összehangolása eredményezte azt, hogy fellépéseinken, sokoldalú színvonalas műsort tudtunk adni, és ráadásul meglepetésnek egy 40 perc időtartamú zenei paródiákból álló showműsorral is elő rukkoltunk.

A megalakulást követően nyolc éven át a Nyugat-Európai szórakoztatóipar élvonalában szerepeltünk.

Felléptűnk olyan helyeken ahol világsztárok, mint: Smokie, Uriah Heep, Toto Cutugno, Weather Girls, The Sweet, Fats Domino, Udo Jürgens, Joe Cocker Hot Chocolate is szerepeltek.

1998-ban a zenekar koncepciójában változás történt, melynek eredményeképp a Holiday Star megjelent a hazai rendezvényeken feltűnő sikert aratva.

Az itthoni fellépések által született referenciák sorából teljességre való törekvés nélkül megemlítenék néhányat: City Bank , Raiffesen Bank, Earth & Young, Vodafone, Pannon GSM, Pantel, K.H.V.M., Novartis, Philips, Unilever, Hungaropharma, Oriflame.Műsorunkat az itthoni rendezvények elvárásainak megfelelően alakítottuk, állandóan szem előtt tartva a minőséget és változatosságot.

Az évek folyamatos munkája, és tapasztalata által felépített repertoár, az előadás színvonala , valamint a csapat munkamorálja lehetővé teszi azt, hogy a Holiday Star biztos sikerrel teljesítsen bármilyen rendű rangú rendezvényen a könnyűműfaj keretein belül legyen az gála,bál,céges party,estély,állófogadás,igényes esküvő.

Műsorunk mely felöleli a múlt és jelenkor közismert magyar és külföldi számait műfajokra bontva / lásd. örökzöld, latin, disco, rockn roll, funky, operett, mulatós zene, valamint standard instrumentális jazz és klasszikus zene /rendelkezésre áll személyes érdeklődés esetén további demo anyaggal együtt, mely egy 80-100 dalt tartalmazó CD Mp3 tömörítésben, továbbá írásos referencialevelek, fotók JPEG formátumban és DVD. A zenei anyag természetesen cda formában is létezik, ez esetben terjedelme miatt 4 darab CD lemezen.

Bízunk abban, hogy a közeljövőben lehetőség nyílik egy esetleges réndezvényen való szereplés kapcsán arra, hogy a zenekar Önöknek is bizonyíthassa, egy kiváló hangulatú sikeres este megteremtéshez a Holiday Star egy remek választás.